ELREJTI ELŐLÜNK A MARS BOLYGÓN TALÁLT ÉLETET A NASA?

Meghamisítottan tárták elénk a fotóikat?


David Vose készített egy videót, melyről biztosan állítja, hogy “nem vicc”, és azt is mondja, hogy a látható kép valós, és hogy mindez felfedi a hatalmas NASA leplezést az eredetileg a Marsról érkező képeken.

Bemutatja a NASA Marsról készült képeit, melyek a “valódi Mars fotók a NASA javítások nélkül”, ahogy Vose mondja, miközben kiderül, hogy a NASA szándékosan megváltoztatta a képeket, hogy egész marsi városokat rejtsen el.

Vose a következőket írja:
Ez nem olyan, mint más Mars videók, nem sziklák láthatóak, melyek úgy néznek ki, mint például egy gyík. Ezek valódi képek, színeiben módosítva és megfelelő fénnyel ellátva. Továbbá el lett távolítotva a piros és barna szín, mellyel a NASA festette meg a képeket.
*
Videó:  
Holy Crap! They Hid MARS From Us -- Covering Over Whole Cities ...
 • 2013.  nov. 15 - Feltöltötte: Susan Duclos
  Original by David Vose- Reuploaded fromhttps://www.youtube.com/watch?v=aS-TLjtTgJ4 Via Vose ...
  *
 • A Mars éppen úgy lakott, mint a Föld, ugyanolyan városokkal és civilizációval, mint a miénk. Úgy tűnik, hogy ők is Emberek. Hogy van-e tudomásuk a létezésünkről, nem tudható. De mi most már tudunk az övékről!
  Az “eredeti” Mars fotó:
  A Vose által módosított Mars fotó:​

  Nos ellenőrzésképpen Vose állításait, az “eredeti” Mars fotót letöltöttük és eltávolítottuk a vörös és a barna színt, amely úgy tűnik, mintha valóban takarásként szolgálna a képen. Az eredmény alább látható, a felszíni geometrikus formák és szabályosságok mind rajta vannak az űrügynökség “fotóján”, valóban elrejtve. Bárki leellenőrizheti, ha a képet letölti innen: letöltés
  Az általunk módosított kép:

  A kép módosításához a Gimp grafikus program (ingyenes) lett használva, mely mint látható, tökéletesen megfelel a célra.
  Mint mindig, az olvasónak magának kell eldöntenie, hogy egyetért-e Vose állításaival, vagy sem. Akinek kedve van hozzá, töltse le a képet, és némi próbálgatás után hasonló eredményre juthat.
  Forrás: TudnodKell.info
  /Forrás: http://www.civilkontroll.com  2013.11.30./*B.Kiss-Tóth László