Történelmi interjú Aaron Russo-val


Döbbenetes videó


Ez itt a képen, bal oldalt Aaron Russo, filmrendező, producer és egykori szenátorjelölt. Mellette Nelson Rockefeller láható, a hírhedt Rockefeller dinasztia egyik tagja. Russo és Rockefeller igen közeli barátságot kötöttek a 90-es években, melynek azután gyorsan vége szakadt, miután Russo tudomást szerzett a Rockefeller család ambícióiról.

A Rockefellerek ugyanis megpróbálták "beszervezni", hogy vegyen részt a nagy terv megvalósításában, melynek célja egy nemzetek, vallások és családok nélküli Új Világrend kiépítése. Melyben nincs papírpénz, az emberi lényekbe beültetett mikrochip az ami kapcsolatban áll egy központi bankkal, mely tárolja a rendelkezésére álló kredit-eket, és akinek ezzel a rendszerrel kapcsolatban bármi kifogásolnivalója van, annak csupán le kell kapcsolni a chip-jét, és ezzel az illető társadalmi szempontból meg is szűnt létezni. Probléma megoldva az ő oldalukról.
Ebben a történelmi interjúban, melyet Alex Jones 2007-ben vett fel, Russo részletesen beszámol mindenről: hogy miként próbálták meg beszervezni és arról is, hogy szeptember 11. előtt már egy évvel pontosan imerték a forgatókönyvet, mely szerint az ikertornyok elleni támadás és a közel-keleti háborúk később lezajlottak.
Ennek a derék embernek mindig is volt lelkiismerete, hitt az emberi szabadságban, és a tervben való részvétel helyett annak nyilvánosságra hozatalát választotta. Sajnos az interjú után néhány hónappal Russo elhunyt és már nem tudta megosztani a közönséggel azokat az ötleteit, melyeket az interjú végén futólag megemlít.
A teljes interjúhoz (kb egy órás) klikk ide.
A lényeghez, ha sietsz (kb 10 perc) pedig ide.
LETÖLTÉS: 
1.rész - 2.rész (Katt az MP4-re jobbra lenn!)
Bejegyezte: Piros Pirula Proj

/Forrás: Hegedűs Endre 2012.04.04-i levele/*B.K-T.L.