A gyakorlattá válás előkészítése

 

http://halaszjozsef.webnode.hu/blog/

Most átmenetileg felfüggesztem a napi politikai, társadalmi és gazdasági események elemzését. A válsághelyzet abba a fokozatba ért, amikor már nem a közel- és távoli múlt feltárása dolgunk, hanem továbbélésünk feltételeinek megteremtése, vagyis az alkotó önvédelem, önmagunkért és nem valami ellen.

A szükséges jogi előkészítés megtörtént az EU-, az IMF- és a NATO tagságunk felmondására, illetve az Európai Konföderáció EU helyébe lépésére irányuló népi kezdeményezéssel. Ezek jogértelmezési vitáira felkészültek vagyunk.

Több településen, több szervezet, formáció elkezdte az önellátásmegszervezését. Ugyancsak több szervezet megfogalmazta a paradigmaváltás szükségességét. És ami a fő: egyre több emberben megfogalmazódott az akarat: ez így nem mehet tovább!

Arra kérek mindenkit, aki a megoldást a megosztottságmentes összehangolt munkában látja, jöjjön el 2012. Jégbontó havának (február) 26-án (vasárnap) 10 órára az újpesti Andretti kávézóba és vegyen részt 18 óráig a Szent Korona Értékrend szerinti Gondoskodó Magyarország alulról építkezésének indító Gyakorlati Szerén.

Ugyanerre kérem azokat is, akik már elkezdtek tenni az önellátásért, azért, hogy egy olyan teljes rendszert ismerjenek meg, amely őseink hagyományára épül, és a településektől építi fel az ország társadalmi, gazdasági és hatalomgyakorlási rendszerét.

Arra kérem azokat, akik jelen lesznek a Gyakorlati Szeren, hogy ismerkedjenek meg a Szent Korona Értékrend alapjaival. Ha Átadó Szeren nem vettek részt, akkor erre lehetőségük van ahttp://halaszjozsef.webnode.hu/fenykepgaleria/ honlapon található „Hangoskönyv” segítségével

Tényekre alapozott következtetésés nem cselekvéslassító blöff a következő megállapítás:.

Az elkövetkező két hét – a jelenlegi helyzet természetes következményeként –olyan változásokat fog eredményezni, ami azokat is a megoldáskeresés felé fogja fordítani, akik ma még úgy vélekednek, hogy „nem kell nekem tennem semmit, mert valami majdcsak lesz, hiszen úgy még soha nem volt, hogy valahogy ne legyen”.

Ezért arra kérek mindenkit, hogy ne szervezzen programot 26-ára, hogy egy – akár az utolsó pillanatban hozott - döntés eredményeként részt tudjon venni a Gyakorlati Szeren, akár személyesen, akár az internetes közvetítés követésével.

(Az internetes címet ahttp://halaszjozsef.webnode.hu/honlapon időben nyilvánosságra hozom.)

Kelt Szegeden, 2012. Jégbontó havának 14. napján

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

/Forrás: dr. halász J. 2012.02.14-i levele/*B.K-T.L.