Orvostól kaptam, továbbítom

 

A hír igaz!? Tudja meg mindenki!
Ez már mindennek a  teteje !  Tényleg az lehet a cél, hogy kevesebben legyünk, miért is éljen  ebben az országban -  a professzorral együtt   a sok-sok idősebb( ne adj  Isten fiatal, de beteg  ) beteg
Ember. Még ráadásul  gyógyszer se kellene ,! Hihetetlen  milyen világot élünk  ..Ennyire  bolondok nem lehetünk !
A felháborító  enyhe kifejezés.
Magyar gyógyszer BOTRÁNY ! !  !
Mi történt  volna a világgal, ha a csendőrség annak idején
Dr.Semmelweis Ignác az anyák  megmentőjénél, vagy Dr.Szent-Györgyi Albert orvosprofesszornál a C vitamin  feltalálójánál egy feljelentés nyomán házkutatást tart és kuruzslónak  minősíti őket!
2011-ben Magyarországon ez történik! Az okokért lehetne  egy külön fórumot nyitni!
"Dr. Horváth István orvosbiológus prof. úr  40 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival  mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés  elleni oltóanyagot.
Erről a 2000-es ével  elején már a Duna TV is beszámolt:
http://www.magyarhon.eu/mozi/ertekeink/horvath/
Ha  engedélyeznék, akkor a szakértők szerint Nobeldíjas találmány lehetne! Ő az  egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani.  Önmagának azonnal beadta a gyógyszert, amely 100%-ig hozta az elvárt  eredményeket nála! Majd ezt követően orvosok sokasága oltotta be ezzel a  szerrel magát, akiknél 100%-os eredményt hozott !
Az előző években  többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével,  de asztal fiókban maradt az ügy.
100 millió Ft kellene  a hivatalos  akkreditáláshoz, amit egy 74 éves nyugdíjas  sosem képes összeszedni.  Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a  biztosításához.
A múlt  rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a  hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító,  hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy  vezetőségében.
Annak idején 10 millió dollárt ajánlottak a nyugati  gyógyszercégek a találmányért. A közelmúltban 100 millió dolláros  ajánlattal keresték meg, amit azzal utasított el, hogy " én egy Magyar  ember vagyok, szinte mindent eladtak ebből az országból, de ez a csoda  Magyarországé és nem eladó!
Nos,  ezt követően ebben az évben  Horváth Professzor Úr ismét a minisztériumban járt, és ígéretet kapott  Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség  megszállta az idős ember lakását,  és a Nobel díjra esedékes  világtalálmány  kutató professzorától,  kuruzslás vádja miatt  lefoglalta az összes iratot és a komputereit melyeken a találmányainak  leírásai vannak.
Még  aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.
A professzor  állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne
Magyarországon megmenteni  azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és  meggyógyítani több százezer embert itthon és milliókat külföldön, melyek az  érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak.  Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne  hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt  minden évben. Gondolják csak el,  mit jelent ez a magyar nemzet  számára. Úgy tűnik,  komoly érdekeket sért a magyarság, az emberiség  ilyen fokú megsegítése.
Meddig lehet   még az ilyesmiket elviselni?"
Utolsó hír,  hogy a Professzor Úr ugyan el nem adta a találmányát, de napokon belül egy  külföldi országban akkreditálják a találmányát, mint gyógyszert,  és  akkor indulhatnak a turista buszok, vagy repülőgépek és lehet csatlakozni  azok táborához (gondolom én!) akik már
megszabadultak e csodálatos gyógyszer  által a  világ legalattomosabb  betegségétől!
Fontos  tudni:
- teljes  mértékig megszünteti az érelmeszesedést
- ezáltal az agyi katasztrófákat,  amit 90% -ban az agyi érelmeszesedés okoz
- helyre állítja a vérnyomást az  erek kitisztításával
- újra indítja nagy százalékban hasnyálmirigy által  termelt inzulin nevű hormon termelődését
- a szem hajszálereiben szintén  megszünteti a meszesedést
- a harmadik szívinfarktuson átesett ember, akinek  élete végéig kellene szedni a szív-és vérnyomás csökkentő, valamint a  vérhígítókat, elhagyta az összes gyógyszert! (orvosilag igazolt  eset!)
De lehetne folytatni a sort több oldalon keresztül a  hozzáértőknek!
Csakhogy van egy gyógyszer lobbi.... és bizony a patikák  polcainak
egyrészét ez a szer felszabadítaná!
Na meg az egészségügyben  a várólista nem ezért lett kialakítva annak  idején, hogy a nemzet tovább  éljen!
De ha kiszámítjuk,  mennyi hasznot lenne képes hajtani ez a  gyógyszer ennek az országnak, akkor vissza lehetne hozni nyugodtan 60 évre  a nyugdíjakat és a mi nyugdíjasaink mehetnének évente Németországba  és Svájcba kirándulni egy élet munkájának jutalmául!
Jó lenne, ha a  közgazdászaink a saját fizetésükön túl képesek lennének számolni, mert ez a szer  nem az " itt a piros-hol a piros"! Hanem kihúzhatná az országot pár év  alatt a teljes adósságából!
Publikációk az érelmeszesedést gyógyító   ANTIGÉN találmányról:
ECHO Tv Kutatási műsora
Ahol nyíltan  leleplezik, miért nem engedélyezik gyógyszerként
bevezetni, miután már  főorvosok is oltják vele magukat!!!
A Bizonytalan konkurencia  reakciója! Magyar mondás: " aki tudja
csinálja, aki nem, az  tanítja"
Vagy netán azért a tiltakozás, mert féltik a  paraszolvenciájukat?
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0624/350212/vitak_a_magyar_1.htm
Küldd  el mindenkinek, hátha egyszer egy kormány tag is elolvassa ezt az   üzenetet!
Dr Horváth  István elérhetősége: 30/994-6279
      Üdvözlettel:
      Torma Lívia