A MAGYARHARCOS

 

történelmifalinaptára a 2012-es évre

(Ajánljuk:

mint érdekességet:  gyűjtőknek,

a történelmet-szerető honfitársainknak és diákoknak:

történelmi ismereteik kiegészítőjeként,

és nemzettestvéreinknek: öntudat-erősítőnek...

Ajánlásunk nem kereskedelmi, hanem kizárólag ismeretszerzési célt szolgál.

*B.Kiss-Tóth László)

A 2004-ben alapított HARCOS ruházati márka egy tartalmában egyedülálló falinaptárral jelentkezett a 2012-es évre. A pozsonyi csatától a dicsőséges tavaszi hadjáraton és a hungarista hatalomátvételen át, a gyalázatos 2004-es népszavazással bezárólag, tizenkilenc történelmi esemény kerül reflektorfénybe. A történelmi események ismertetői gondolkodó magyarok és nem szolgaszellemű demokraták számára íródtak.

Alább olvasható a készítő ajánlója:

Magyar Barátaim, Hazafiak!

Egy olyan tartalommal bíró naptárt tartasz a kezedben, amelynek összeállításakor, történelmi ismertetőinek megírásakor nem alkalmazkodtam álszent-képmutató-rothadó rendszerünk szalonképességéhez. Nem vettem figyelembe sem az irányító kisebbség elvárásait, sem a liberalizmus fertőjében vegetáló többség megfelelési kényszerét. Nem befolyásolta tollam a pénzpiacok bizonytalansága, a nemzetközi befektetők érzékenysége és a tőzsde negatív reagálása. Viszont aggodalommal töltött el drasztikusan fogyatkozó magyarságunk, gyermekeink nemzeti létének jövője a Kárpát-medencében, és ezzel szoros összefüggésben az európai fehér emberek sovinizmustól mentes összefogásának, együttes harcának kérdése, kultúránk és népeink védelmében a közös ellenség megfékezésére.

A falinaptár ára 2.400 forint + postaköltség.
A rendeléshez információk a
www.magyarharcos.hu oldalon található telefonszámokon és e-mail címen kérhetők.

A naptár Budapesten a HARCOS üzletben (VII. Barcsay u.), a Turániában (VI. Zichy J. u. 34.) a Regeboltban (IX. Kálvin tér) és a Fehérlófiában (VIII. József u.) kapható. További viszonteladók vidéken és információk a magyarharcos.hu oldalon a viszonteladók menüpont alatt

A legfrissebb híreket keresd a Facebook-oldalunkon is!

/Forrás:Kuruc.info 2012.01.01./ www.magyarharcos.hu

*B.Kiss-Tóth László.