Levél a FIDESZ-röl......

Egy külhoni 56-os szabadságharcos levele a Fideszről
Kedves András és Fonzi !
 
1990 óta már egyetlen bolsevisa gazembernek sem lehetne helye hazánk közéletében! De mi is történt....kormányzási rendszerváltás leple alatt, semmiféle hatalomváltás nem történt s minden maradt a régiben. Kádárcsiálta hazaárulók ülnek a nemzet nyakán, cinikusan vigyorognak a függönyök mögött. Orbánnak már régen ki kellett volna ebrudalni őket a közéletből,  ha már Antall elmulasztotta. Orbánnak négy éve volt rá, s nem történt semmi! Az ember jogosan elvárná, hogy okulva az elmúlt nyolc esztendő tapasztalaiból, az első dolga az lett volna, hogy teljes nagytakarítást csinál....Minden pártba való belépést meg kell előze egy belépési nyilatkozat, két ajánló aáírásával. Ezután az erkölcsi bizottság kinyomozza, hogy a belépési papir adatai megfelelnek-e a valóságnak?! Ha nem, akkor a pofát kizárják. Neked tudnod kell, hogy ez így van ítt nyugaton, és csak ez a helyes eljárás!  Pintér és társai ejtőeryősök és nem megérdemelt nyugdijban a helyük....Addig belső béke nem lesz Magyarországon, amíg a "Vörös Virus" hordozói a "húsosfazék" mellett sütkéreznek. Orbán tehát rosszul kezdett, de még korrigálhat! A politikába senkit sem szabad eszményesíteni.....nem a szavak, hanem a tettek számítanak.! Nyagytakarítást akarunk román módra s ez legyen a kezdete az Orbán ciklusnak.
 
Fonzikám! Nem tudom, hogy kik küldhetik az Orbánt elmarasztoló cikkeket. Ki az ördög lehet az, aki Orbán ellenes propagandával tölti az idejét, ,,Értelmetlen, mint Orbán eszményitése...ha jól fog kormányozni, mindannyian támogatni fogjuk az ország felemelkedése érdekében,,,  ha nem, akkor élünk a kritika jogával, amely a demokrácia biztosítéka.
 
Befejezésül, a belső ellenség nem a Jobbik, hanem az MSZP és holdudvara, melynek bukott és levitézlett követői útban vannak a pokolba, ahonnan nincs visszatérés.
 
Köszöntéssel, Szarvas József, A MAGYAR SZABADSÁGHARCOS (56-OS VETERÁNOK) KÜLHONI SZÖVETSÉGÉNEK ANGLIAI TÁRSELNÖKE.
 
    B.Kiss-Tóth László