A transzvesztita Terry Blacknek (alias Rácz Károlynak) hónapokig tartó románca volt ...Kerényi Imre a múlt heti Keresztény Színházi Fesztivál beszélgetés-sorozatában jelentette ki, hogy kemény harcot kell hirdetni a "buzilobbi" ellen. A balliberális médiában természetesen hatalmas felháborodást váltott ki a kijelentés. Az ügyben szerdán Terry Black is megszólalt. Facebook posztját változatlan formában közöljük:


„Remélem e pár soros levelemet megkapja és vagy reagál rá, vagy észbekap.

Ön egy tehetséges ember volt akit az egész szakma szeretett 1970-től . Szép és tehetséges, akinek nem volt baja a homoszexuálisokkal sem. Annak ellenére, hogy megnősült, 2 szép gyermeke is lett, nem tagadhatja, hogy F.Istvánnal, K.Mikóssal és velem is volt jó pár hónapig románca. Nem értem, mi történhetett önnel, hogy évek óta buzizik. Nem kellene, mert lehet hogy van akinek ez tetszik de pont szakmai berkekben biztos hogy nem. Sőt! Én tiszteletben tartom az ön politikai hovatartozását, bár nem értem, mert anno ön ugyanúgy vendégeskedett a 70-es, 80-as években a miniszter úr összejövetelein mint én és ott nem éppen kulturális dolgokról esett szó és akkor most finoman fogalmaztam. Kérem önt, ne gerjessze a homofóbiát mert sajnos megy az ön nélkül is.”


/Forrás: www.alfahir.hu 2014.05.29. Az első két kép nem a cikk része. Webhelyük: www.celebcenter.hu /*B.Kiss-Tóth László