Az alábbi cikkre 2014.03.16-án "Endre Q" hívta fel a figyelmemet: "Botrányos leleplezés. Elég ocsmány és zaftos, de nem árt tudni a „híveknek”, hogy mire költötték a támogatók és az ország pénzét évtizedek óta. Jó kuncsaftjuk Gyurcsánytól Házmesterháziig mindegyik, az APEH vezető 2010 előtt, stb. Érdemes belenézni!"

Kizárólag 18 éven felülieknek!
Az alábbi történetben nem kívánunk állást foglalni,
kizárólag az olvasók tájékoztatására, mint érdekességet adjuk közre.
A commentekkel együtt. Minden honfitársunk azt gondol(hat), amit akar...
*B.Kiss-Tóth László

Gondolom sokakban felmerül a kérdés, hogy mért pont most, mért pont a választás előtt hozom nyilvánosságra a botrány sztorit?
miu leePont a választás miatt hozom nyilvánosságra, azért mert az embereknek joguk van tudni, hogy milyenek is valójában az MSZP politikusai, azok akik szavazni mennek április 6-án, és mindenkinek tudnia kell, hogy mit művelnek a színfalak mögött az MSZP-sek és a hozzá tartozó slepp, tudta meg a Hot24. co Celeb Orgia!
(Itt jegyezném meg, hogy a már lemondott Déri Balázs aki az MSZP sajtófőnöke volt. Balázs a kollégám volt régebben, hiszen a HUSTLER magazin főszerkesztője is volt, de ezt biztosan sokan tudják már!)
Az embereknek tudniuk kell, hogy az MSZP miniszterelnök jelöltje titokban prostikkal szórakozik, és még mindennek tetejében a prostikat mások fizetik, hogy szórakoztassák a MSZP miniszterelnök jelöltjét!
Az embereknek jogukban áll tudni, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan teszi tönkre azoknak az embereknek az életét akik ellent mernek mondani neki!
Hogy valójában menyire képmutatóak és álszentek az MSZP képviselői! Hogy nap mint nap a parlamenti ülések után a Duna túloldalán egy titkos klubban kaja és pia mellet örömlányokkal szórakoznak, tudta meg a Hot24. co Celeb Orgia!
De én csak egy „pornós” vagyok! De a pornós is ember! 
Inkább vagyok pornós mint hazug és álszent politikus, aki akkor is hazudik ha kérdez?
Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy egyik pártnak sem vagyok a tagja és nem leszek!
A MSZP szex botrány nyilvánosság hozatalához egyik pártnak sincs köze! Ez az én egyéni „akcióm”!
A sztori nyilvánosságra hozatalában az motivált, hogy minden magyar állampolgárnak joga van tudni az igazságot, mielőtt elmegy szavazni!
És sok szeretettel várom az MSZP, Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc jogi képviselőit! 
Én már tudom kire és mért fogok szavazni, és te?
Club Brodhers: MSZP titkos szexklubja!!
Létezik egy titkos elit klub, ahova csak ismerősön keresztül, MSZP-s ajánlással lehet bejutni, és ha tag akarsz lenni, éves tagdíjat kell fizetni. Ebben az elit klubban találkozgatnak az MSZP-sek és barátaik, titkos megbeszéléseket tartanak.
Ez a klub a főváros gazdagabbik oldalán van, egy kis pincehelyiség, de nagyon szépen meg van csinálva. A klub fölött két lakás van, ahol lehetett szopatni, baszni, nyalni, ki mit szeret. Anélkül, hogy a lent bulizók bármit is látnának, ha végzett az ember, akár egy hátsó ajtón keresztül is lehet távozni, nem kell a klubba visszamenni, hogy kimenj az utcára. 
Egyébként nem én leszek az első, aki beszél a titkos MSZP-szexklubról, évekkel ezelőtt már volt ebből egy kisebb balhé! (Origo.hu)
Itt döntenek az MSZP-sek és barátaik fontos politikai és üzleti ügyekről, kellemes környezetben, a szakács elkészíti, amit megkívánsz, és az üzletkötéseket bulival lehet megünnepelni, csajok, muffinok, kaja, pia, cucc és ami kell.
Ebbe az elit klubba “sikerült” bekerülnöm G. Csabán (magyar jetskibajnok) és M. Tamáson (aki az MSZP egyik pénzeszsákja, milliárdjai vannak) keresztül, ők ajánlottak, mutattak be!
Na nem önzetlenségből, hanem azért, mert mint pornóproducer az összes pornósztárt ismertem. Ők is csak emberek, akik néznek pornófilmeket, és a filmekben szereplő lányokkal akarnak megismerkedni, így kerülhettem be közéjük. (Már ha ez kiváltság, mint utólag kiderült, ez nekem nagyon sokba került.) 
2001-től, egyre többször voltam meghíva ebbe az elit klubba, sikeres üzletek, névnapok, szülinapok, vagy csak úgy, spontán szervezett bulikban voltam.
A klub tulajdonosa egy, az MSZP legfelsőbb szintjéhez tartozó ember, aki az adóhatóság egyik fő embere is volt, meg több fontos tisztséget töltött be a MSZP-kormányokban, irja a Hot24. co Celeb Orgia
Pap Albert, de mindenki csak Bercinek szólítja, vagy a háta mögött csak Pussylogusnak hívják. Igen, azért, mert nagy rajongója a női nemi szerveknek. 
Berci egyébként egy nagyon rendes ember, jóindulatú, segítőkész, most nagyon nehezemre esik róla beszélni, mert nem akarok neki ártani, velem mindig rendes volt, nemcsak a pornó miatt barátkozott velem, hanem mert jól megértettük egymást, sokszor jókat beszélgettünk borozgatás közben az élet nagy dolgairól. Csak azért említem meg, hogy megértsétek a klub hátterét, miértjét.
Papp Albert “Berci” volt Apeh vezér, Gyurcsány Ferenc bizalmasa, Mesterházy Attila “mentora”, “mestere” kinek hogy tetszik, engem, miután többek között a női test szakértője vagyok, és mint „tanító bácsi”, aki megtanítja a lányokat, hogyan is kell látványosan szexelni, a férfiakat kielégíteni! 
Mint a szopatás és csikló izgatás, nök kielégitésének a mestere – de csak hívjatok „Faszanovának”
(lásd www.szopnek.hu) –, jobban értek a látványos szopatáshoz és a puncikielégítéshez, mint az átlag ember.
Szóval ezt a tudásomat Berci is rendszeresen igénybe vette, én voltam a „tesztelője”. Vagyis amikor egy-egy új lány jelentkezett nála, hogy szívesen dolgozna, szívesen bekapdosná az MSZP-sek cerkáját, akkor mielőtt bevette volna, ki kellett próbálni.
Na sokszor erre kért fel, hogy én „szakmailag”, de csakis szakmailag próbáljam, teszteljem az új húst, és ha nem elég képzett, akkor tanítsam meg a kielégítés fortélyaira, mert hát a cerkát is sokféleképpen lehet megfogni, de sok csaj nem profin csinálja, csak bénázik! 
Ezt is tanulni kell, és sok gyakorlás kell hozzá. Na, rajtam lehetett gyakorolni! Nehéz szakma ez, higgyétek el!
Amikor felnőtt lettem, álmomban sem gondoltam, hogy egyszer a csajokat fogom oktatni, hogy a politikusok cerkáját hogyan kell jól és fényesre polírozni, hogy ezzel okozzanak örömet korrupt és erkölcstelen MSZP-politikusoknak. Döbbenet, nem?
Berci a mostani és a korábbi MSZP-vezetők legfelsőbb szintű vezetőivel közvetlen kapcsolatban volt és van.
Például amikor Gyurcsány Ferenc sportminiszter volt, akkor ő volt a helyettese, majd amikor kormányfő lett Gyurcsány, akkor az adóhatóság egyik fő embere lett, ő alakította át az akkori APEH-et.
Vagy például a mostani MSZP-pártvezér, Mesterházy Attila még a pártban ifjú titánnak számított, Berci egyengette az útját. Berci már akkor megmondta, hogy ebből az emberből egyszer pártvezér lesz. Így is lett.
A klubban én is találkoztam Mesterházy Attilával, még Berci mutatott be neki. Mesterházy Attila is rendszeresen a klubban „tárgyalt” és bulizott. Többször láttam, hogy az általam oktatott lányokkal „kedélyesen” beszélget. (Azt soha nem láttam, hogy valamelyik lánnyal szexelt volna, csak mesélték a csajok.)
De tudom, mert több pornósztár csaj, aki a klubban is megfordult, mesélte, hogy többször is bekapták Attila cerkáját, és összegyűrték vele a lepedőt. A csajok mesélték, hogy mások által rendezet buliban, nevezetesen az egyik élelmiszerüzlet-lánc tulajai által rendezett buliban is, amit a 2010-es választások előtt rendeztek, Mesterházy Attila is részt vett és kurvákkal hempergett, na, nem ő fizette a kurvákat, hanem a támogatói, az üzletlánc tulajdonosai. Gondolom, nem önzetlenségből, hanem ha majd hatalomra kerül, akkor Attila kormánya hálás lesz. Az ilyen bulik mindig erről szólnak, csak „érdekből” haverkodnak, és építgetik, ápolgatják a kapcsolatokat.
Ha már üzletláncnál tartunk, nevezzük „Zero24”-nek, a tulajok, tudjátok, az ikerpár. Na ők készítettek pornóvideót a híres szopnék pólós VV-csajjal, aki az Erotika Kiállításon is kint hoszteszkedett. Már akkor pénzért bárkinek bekapta a cerkáját és széttette a lábát, hogy az illető beletolja amije csak van. Még a Show Man is megmártogatta benne a cerkáját. Én vizuális alkat vagyok, te el tudod képzelni, amint a Show Man a VV Szopnékossal kamatyol?
Show Man az Erotika Kiállításon jött össze a szintén cigány VV Szopnékkal, tőlem kért szerelmi tanácsokat, hogyan kell bánni a kurvákkal, mit csináljon. Egyszerű volt a válaszom, mondd meg, mit akarsz, és kérdezd meg, mennyibe kerül, fizesd ki és tedd meg, amit akarsz, ennyi.
Aztán pár évre rá a csaj és tesója bekerült egy realyti show-ba. VV Szopnék és testvére egyből sztárok lettek, és már azt hiszik magukról, hogy illatosabbat szarnak, mint mások. Pedig nem, ugyanaz a két lúzer maradt, semmi nem változott, csak a tv-csatorna jól kihasználta őket és ennyi. 1-2 év, és már csak halvány emlékek lesznek a celebek között, és majd akkor előkerül véletlenül az a bizonyos pornófilm, lesz majd vinnyogás. De ez egy másik történet.
VV Szopnék volt, aki miután kijött a realytiből, gyorsan meg akart gazdagodni, és még pornófilmet is vállalt volna jó pénzért. Legalábbis ezt mondta nekem, de lehet, hogy csak kamuzott, le akart húzni, és ez csak a mézesmadzag volt.
De én rafkós voltam, felvettem a beszélgetésünket (csak hogy később ne tudja letagadni), amiben leleplezi magát, de sajnos ellopták a felvételt, és egy külföldi weboldal nyilvánosságra hozta. Szörnyű, mik vannak, és miután megjelent az ominózus lelleplező videó, VV Tesó is felhívott és megfenyegetett.
Nem is értem, mit képzelt a kis szarházi?
Vajon tényleg azt gondolta, hogy megijedek?
Én már akkor puncikat fotóztam, filmeket készitettem, na és elégitettem ki, amikor a kis pöcs még csattogós lepkét tologatott. A hülye gyerek azt gondolta, hogy az ők úgymond lejáratásával akarok én híres lenni, szánalmas, csak röhögni lehet az ilyen gyenge elméjű kis pöcsökön.
Úgy tudom, VV Szopnék többször is dolgozott a klubban.
Na de térjünk vissza a klubra.
A 2002-es és 2006-os választások napján is bulik voltak, délben felkeltem, elmentem szavazni a kedvenc pártomra, majd késő délután megérkeztem a Brothers Clubba, ahol annak a pártnak a szimpatizánsai voltak, akik ellen szavaztam. Nem volt egyszerű eltitkolni, hogy nem nekik szurkolok, ezt úgy igyekeztem elérni, hogy minél távolabb legyek a kemény magtól, akik a legjobban szurkolnak a szocik győzelméért.
A 2006-os választás második fordulója volt a legdurvább. Az egész ország forrongott, és a választások fej-fej mellett haladtak. A buliban ott volt G. Csaba, M. Tamás, Berci és még több MSZP-szimpatizáns, na meg én és 4 kurva, akik nagyon utálták a komcsikat, de hát a pénz az pénz.
Már javában be voltunk rúgva, amikor estefele a választási eredmények elkezdtek jönni, mindenki a tv-t bámulta. De a buli elején már a csajok és több komcsidrukker össze is veszett, elkezdtek politizálni, ahelyett, hogy összegyűrték volna a lepedőt.
Képzeld el a csajokat, amint a cerkát próbálják felpolírozni, közben azon vitatkoznak, melyik párt a jobb. Nem is állt fel szinte senkinek, csak petyhüdt péniszek sorakoztak.
Ott volt 4 dögös antikomcsi kurva, akik már szívesen fogtak volna kemény cerkát a sok puha pöcs helyett, és akkor jöttem én, mint a „Faszanova”. 4 az 1 ellen felállásban, bár tudtam, hogy úgyis legyőznek, azért a becsület úgy kívánta hogy megküzdjek velük. Így belevetettem magam a tömegbe. Amíg a többiek a másik szobában a tv-t nézték, a választási eredményekre csorgott a nyáluk, addig én a csajokkal megalakítottam a választási Laokoón-csoportot.
Én alul, egy a cerkámon, egy a fejemen, miközben a nyelvem pörgött, mint a motolla, és egy-egy lány a jobb és bal oldalamon, hogy az ujjaimmal is tudjak melózni. Közben a csajok egymással csókolóztak, majd ezt a felállást helycserével folytattuk addig, amíg a négy lányból 3-nak volt orgazmusa.
A negyedik nem tudott elélvezni, bármit csináltam, sajna állandóan a pasija járt a fejében, aki otthon ült és várta. De négyből három is jó eredmény, nem? És miután nekik már jó volt, utána mind a négyen csak rám koncentráltak, na, az volt életem egyik nagy pillanata, élveztem is így is, úgy is, huuuuu!
Mint emlékszünk, a komcsik nyertek egy paraszthajszállal a választáson, és mint kiderült, hazugsággal. Nem is értem, hogy van bőr a képükön azok után, hogy kiderül, hogy hazudtak az egész országnak, nem távoznak a hatalomból. Meg is lett az eredménye, többnapos polgárháborús helyzet egy hatalomvágyó, gerinctelen politikus miatt, szégyen, és ez a politikus még most is osztja az észt. Na, akkor elmesélek egy sztorit róla.
Gyurcsány Ferenc hogyan bánik a saját nemzetével, azt már láttuk, de azt, hogy hogyan bánik a saját embereivel, akik nemet mondanak neki, akik fellázadnak ellene, akiknek elege lett a mértéktelen lopásból, nem
Így járt Berci is, aki a Gyurcsány-kormány egyik gazdasági szakembere volt, aki megreformálta az adóhivatalt, és többször összeveszett Gyurcsánnyal, mert Gyurcsány a saját országát meglopta, pofátlanul milliárdokat tett zsebre, és ezt már Berci sem hagyhatta szó nélkül.
Gyurcsány, miután tudott Berci titkos klubjának a létezéséről, azt titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltette, vagyis rejtett kamerákat szereltetett fel Berci tudta nélkül.
Így Gyurcsány mindent tudott és tud, amik a klubban folytak és folynak, így tudta sakkban tartani a többi párttársát is, és így tudta elérni azt, hogy végül Berci beadja a felmondását, és egészségügyi okokra hivatkozva visszavonuljon, hogy Gyurcsány nyugodtam tudjon tovább lopni. (http://nav.gov.hu/print/nav/archiv/hirek_sajto/hirek/kmo_tavozik.html)
Minden év karácsony előtti pénteken buli volt a Brothers Clubban, ez 2007 decemberében is így volt, akkor a karácson előtti utolsó péntek 21 volt. Én ekkor értesültem arról, hogy Gyurcsány be kameráztatta a helységet, és mindent felvet a titkosszolgálat! Ekkor mesélte el Berci, hogy kirugták, de hivatalosan csak január végén távozik a az APEH-töl! A távozását rákenik az egészségi állapotára!
2008 január 8-án volt M Tamás 50. szülinapja, de akkor is még az volt a téma, hogy mindent felvettek, az összes bulit, mókázást, tivornyákat és persze a prostikat is akik a klubban megfordultak!
Ezt első kézből tudom, mert ott voltam, sőt engem is megvádoltak azzal, hogy a megfigyelésben részt vettem, hogy én segítettem, bekamerázni a Brothers Club-ot, miután szabad bejárásom volt, mint puncilogus, oktató. 
Brothers Club pornósztárok
Először is! Ki a pornósztár?
Hát biztos nem az, akit mi itthon annak tartunk, az igazi pornósztárok külföldön vannak, túl az óperencián, csak ott vannak igazi pornósztárok, sok hazai lány úgy lesz külföldön pornósztár, hogy idehaza nem is tudnak róla.
És vannak, akiket itthon nevezünk pornósztárnak, na ők csak a másod- és harmadosztályban játszanak, külföldön nem kellenek, nem elég jók. Itthon meg egy-két nagy pofájú ezt kihasználva sztárocskát csinál belőlük, nem kell sok minden hozzá. Rendszeresen médiában kell szerepelni mint felnőttfilmes, és itthon már el is hisszük, hogy mekkora sztár a kicsike..
Egyébként hogy kis hazánkban nincs pornósztár, azt magunknak köszönhetjük. Azok a lányok, akik alkalmasak lennének és még be is vállalnák, hogy pornófilmekben szerepeljenek és ezt a médiában is felvállalnák, na azokat az internet jóvoltából a lúzerek, akik otthon anyuka lakásában élnek és egész nap a neten lógnak, mert senki nem áll velük szóba, mert nem tudnak egy csajt sem felszedni maguknak, akiknek a szexuális élete csak annyi, hogy otthon polírozzák a bohócot, akik muffot is csak képen vagy erotika expón láttak, és na meg a féltékeny csajok, aki olyan rondák, hogy még bottal sem piszkálná senki, na azok azonnal kicsinálják, kommentelnek, hozzászólnak, azonnal leribancozzák, kurvázzák, prostizzák.
Közben pedig ismertem olyan pornósztárt, aki sokkal kevesebb pasival volt, mint az átlag, például a Hajógyári szigetre járó csajok bármelyike.
A lányok, akik pornósztárok szeretnének lenni, nem csoda, hogy nem merik felvállalni itthon a pornósztárságot. Aki valóban az akar lenni, az egyszerűen külföldre megy és ott csinál karriert, és itthon soha nem fogja itthon beismerni. Egyszerűen letagadja, a filmben szereplők többségét úgysem lehet felismerni a való életben, az emberek egészen másképpen néznek ki, mint a filmekben. Így nem nehéz a konok tagadás.
Itthon a pornósztárjelöltek szinte mindegyike prostiként dolgozik, na nem azért, mert ők erre vágytak, hanem azért, mert az itthoni modellügynökök, Ricsi Solis, Sebhelyes, Besúgó Béla és a magát filmrendezőnek hívó Jabba Hot abból élnek, hogy élősködnek a csajokon. Szánalmas.
A lányok azért vállalják, hogy prostik lesznek, mert az ügynökeik meggyőzik őket, hogy fontos a karrierjüknek a kurválkodás, na meg az ügynök nem tud elég munkát adni nekik, így kénytelenek privátozni, kurválkodni.
Szerinted egy ismert hazai pornósztárt hogyan lehet sakkban tartani, vajon mi lehet az, amit még ő is szégyell? Jabba Hot pedig valamivel sakkban tartja a már nem dolgozó pornósztárjait, hogy dolgozzanak másokkal. Elmélkedj el ezen…
Így nem csoda, hogy sok pornósztár is megfordult a Club Brothers-ben.
Mindegyik modell, pornósztár rendszeresen járt a klubba, szinte mindegyikük nagyon közeli kapcsolatban van, volt Bercivel, testi-lelki jó barátok voltak, és persze az MSZP-bennfentesek rendszeresen húzogatták a cerkájukra a pornósztárokat. A politikus is ember, ő is néz pornófilmet, és ő is szeretné meghúzni a filmekben szereplő csajokat.
A lányok szerették és szeretik Bécit (Papp Albert). Végre egy ember, aki nemcsak pornósztárnak, kurvának nézi őket, hanem emberszámba veszi őket!
Első, ő a rangidős, azt hiszem, már 40 éves is elmúlt, Angelica B, aki még a 90-es évek elején lett pornósztár, de igazi karriert külföldön csinált, ott kapott zsíros szerződést, de nem jött neki össze, aztán hazajött, és most itthon bezárkózva él, depresszióba süllyedve!
Monique Couve, akit még 17 éves korában ismertem meg, az első szexshopban dolgozott, majd 18 évesen fotóztam, akkor még álarcban, rá fél évre már Pierre Woodman casting filmjében szerepelt. Aztán idehaza is „sztár” lett, először a Privátnál, amit itthon Kovi forgalmazott, majd átállt a konkurenciához. Aztán a többit már mindenki tudja, állandóan benne volt a médiában. Szétszívta az agyát, megkattant, már beszélni is alig tud. Legutóbb meg arról lehetett hallani, hogy műpopója lett, szilikont raktak a segge helyére, hű, ez itt már a vég!
Victoria Sweet nálam, az első Erotika Parádén kezdte a karrierjét, oda az a modellügynök hozta, aki annak idején Kovinak is vitte Michele Wildot és Maja Goldot és több csajt is. Igazándiból ő fedezte fel és futtatta fel a csajokat, Kovi csak a médiában adta elő magát, mintha az ő érdeme lenne, aztán pedig pont semmi köze sem volt hozzájuk.
Szóval Victoria Sweetet én mutattam be M. Tamásnak még az Erotika Parádén (Erotika Parádé akkor a SYMA csarnokban volt, amit a Sportfólió Kht. kezelt), aztán beleszerelmesedett. Szerinted igaz szerelem volt? Ja, persze. Szóval így került kapcsolatba a Brothers Clubbal és Bercivel is, és aztán ha kellett lány a klubba, akkor rendszeresen ment melózni.
Victoria Sweet is úgy lett ismert sztár, már ha egyáltalán mondhatjuk, hogy sztár, hogy csináltam vele egy-két szopnék videót. Na meg ő VV Indán pornófilmjében is szerepelt, aztán ezért kapott Pornó Oszkárt, így már a média is felfigyelt rá, és ezért megnőtt a gázsija is, egy nullával többet kérhetett a privátozásért.
Amiből nekem semmi hasznom sem volt, pedig nagyon sok pénzt cumiztak így össze!
Victoria elcsábította M. Tamás fejét, szilikonmelleket akart vetetni vele, végül nem tudom, mi lett a dologból, de arra emlékszem hogy Victoria még 2006-ban, az első Erotika Parádén 3 napra 60 ezer forintot kapott, aztán fél év múlva már 1 óra/100 ezer volt a gázsija.
Mellinda Doll-t Béci fedezte fel, úgy ismertem meg, hogy egy buliban voltunk a MSZP-s brigáddal, Gerencsér Csaba, M. Tamás meg a slep, odajött Berci is és Mellinda is vele volt. Amint megérkeztek, Béci bemutatott neki, és mondta, hogy menjünk szobára, kíváncsi a véleményemre.
Én mindig teljesítem, amivel megbíznak, így teszteltem a lányt, bezárkóztunk vagy másfél órára, egy tízes skálán 7-est adnék neki. Nem volt elég odaadó. Márpedig ha valaki sok pénzt akar keresni a testével, akkor annak odaadónak kell lennie. Aztán még néhányszor beleakadt a cerkám a klubban Mellindába, azt tudom, hogy sok MSZP-s nagyon odavolt érte.
Miu Lee vagy Victoria Stark  igazi nevén Solymosi Edit –, a kis drágát 2005-ben, az akkori Erotika Kiállításon ismertem meg, hostess volt, a fuvarosom autójának a platóján kapta be először a cerkámat, le is nyelt mindent, ami kijött belőle. Aztán forgattunk vele, szerelmes lett belém a drága, de én nem tudtam vele mit kezdeni, volt már egy gyereke és pornófilmben is szerepelt, nekem ez nem pálya. Miu L aztán az Erotika Kiállításon ismerkedett meg Bécivel, amikor kijött megnézni a csajokat.
Utána többször találkoztam vele a klubban, tudom, hogy utána „melózott” ott, sok MSZP-st megismert, ezt általában akkor mesélte el, amikor feljött hozzám egy kis élvezésért. A klubban a lányok csak pénzt kaptak, élvezést nem!
Aztán többször elhagyta a Béci számát, amit mindig tőlem kért el, hogy fel tudja hívni, hátha van munka a számára.
Petra Short Ricardó Soli egyik felfedezettje, kurvája volt, már 17 évesen pornófilmekben szerepelt, aztán elvetette magát valami gazdag pasival, de közben tovább filmezett és kurválkodott. Ő is Béci egyik kedvence volt, egyébként aranyos kislány, csak hát az sem igaz, amit kérdez.
Na ő például nem volt meg, valahogy mindig úgy alakult, hogy nem került lőtávolba, pedig az ujjamat többször is szopogatta, így izgatva engem és magát, de miután én nem voltam hajlandó fizetni, hogy mást is szopogasson, így nem lett semmi. Nem akadt bele a cerkám a muffinjába.
Erika Venus, akinek első pornófilmje Ricardó Solival volt, nemes egyszerűséggel próbafilmet csinált Erikával, persze ingyen, majd a filmet eladta nekem. Idézőjelbe „én” csináltam belőle pornósztárt, egyszerűen azért, mert Erika nem akart mással forgatni, így csak én forgattam vele filmet, majd nálam dolgozott mint asszisztens. Na meg a bejárónőm volt, kitakarította a lakásomat, utána pedig rendszeresen összegyűrtük a lepedőt. Velem állandóan volt orgazmusa, miközben a palijával, akivel együtt élt, csak néhanapján, ezért amikor csak tehette, akkor bekapta a cerkámat, és utána elvárta az orgazmust! A takarításért nem fizettem, csak természetben! „Mondjátok ki nyugodtan, kurva vagyok!” De sokan szeretnének ilyen kurva lenni!
Kihasználtak, ez borzalmas, nem?
Erika Venusba Berci belezúgott, volt, hogy kocsit küldött érte, hogy elvigye randira, de persze néhány MSZP.bennfentesnek is bemutatta, akik persze fizettek Erika szolgálataiért.
Erika Venus és Niki Belucci leszbifilmet forgattak nálam a stúdiómban, kinyalták egymást, mint maci a mézes csuprot. Ezt a filmet Judy N rendezte, persze csak papíron, mert valójában köze sem volt hozzá. Meg hát nem is nagyon kellett rendezni, a két lány úgy nyalta egymást, hogy öröm volt nézni, nem nagyon kellett őket „rendezgetni”, csinálták maguktól. Na, ezért a filmért kapott Oszkár-díjat Judy N, amivel elindult a karrierje is itthon, merthogy idehaza nem szerepelt filmben Judy, csak külföldre készülő filmekben. És itt jegyezném meg, hogy Judy sem volt meg, nem mintha rajta múlott volna, nekem nem jött be igazán, pedig ő azt terjesztette, hogy a barátnőm, hát de nem!
niki_belucci_dj4
És mint sokan hiszik, nem kellett a cerkámat sem bekapnia, hogy munkát kapjon tőlem, merthogy az a pletyka terjedt rólam, csak az kap munkát, aki bekapja, hát nem. Nem mondom, hogy nem volt olyan, aki munkát kapott és be is kapta, de nem volt összefüggésben a két dolog, merthogy olyan is kapott munkát, aki nem kapta be, meg olyan is volt, aki bekapta és mégsem kapott munkát. Úgyhogy ez a pletyka is megcáfolva, ez is kipipálva.
De volt olyan lány is, aki állandóan kacérkodott velem. K. Eszter a konkurenciánál dolgozott, és előadta, hogy ő rendes lány, aztán egyszer Béci felhívott, hogy egy új lány jött hozzá, és ráérnék-e tesztelni. Hát persze hogy ráérek. Futok, futok, szaladok. De mire odaértem, a csaj elszelelt. Mint kiderült, Berci elmondta neki, hogy ki jön őt letesztelni, megmondta a nevem, a rendes lány pedig inkább elmenekült, nagyon ciki lett volna neki.
Forrás: Hot24. co Celeb Orgia, E-cegjegyzék, Faszanova kalandjai könyv kézirat (Tomor András pornó producer élette)